Gastronomisch kaasdiner
7 & 8 juni 2024
________________
_______
__
_________
Menu a
an
59
eur/p.p:
3
Ch
eesy Aperobite
s
Voorgerecht
Bulgur
– Feta DOP
– munt
- Zu
iderse
groenten
Hoofdg
er
echt
Raviolini
van witte
a
sperges
–
as
pergepunten
–
Gorgon
zo
la
dolce DOP
– kr
uidenolie
-
ge
m
arineerd
e
za
lm of Guancial
e di
Bott
ega Ad
o
Kaasplankje Korboo ipv desse
rt (+4€)
De
sse
rt
Carpaccio van gemarineerde
ananas
– coulis
van rode vruchten
- huisgedraaid
ijs
op basis van Virginie, een jong biologisch geitenka
asje
uit Lummen (B)
Aan
gepas
te wijnen bij dit me
nu:
Ch
ampagne
Michel Li
ttière Extra Brut
–
P
ino
t Noir,
Pi
not
Meunier
, C
hardonnay
(+11€)
Deze mooie Champagne Extra Brut uit Œuilly begint zeer verfrissend in de mond. Naarmate u hem
drinkt ontwikkelen zich rijk
e en fruitige aroma’s. Aan
deze C
hampagne werd
en geen suikers
toe
gevoegd waardoor
deze ‘Extra Brut’ ge
noemd wordt.
3 wijnglaze
n - aa
n
gep
aste
w
i
j
nen
(+24
€)
(Witt
e wijn)
Riesling
Gra
nd Cr
u Ka
efferkopf
– Dom. Maurice
Schoech
(
F
R
)
-
OF (ro
de wijn
) Blaufränkis
ch
– Karp
atská Perla
(Slov
ak
i
je)
(Witt
e
wijn)
Vernaccia ‘I Moca
li’
DOCG 2
021
–
Scagliola
Sans
i (IT
)
-
OF (Rode wijn)
Po
te
stà Raboso d
el Pia
ve
– B
on
otto De
lle Tezz
e
(
IT)
(Witt
e z
oete
wijn
) Kae
fferkopf gra
nd cru 2020 – Dom. Maur
ice Schoe
ch
(FR)
Vraa
g naa
r
o
nze
dra
nkenka
art